További termékeink
Kereső
Kiemelt termékcsoportok
Termékajánló
Termék kategóriák

Stihl MS 500i W benzines elektronikus befecskendezésű motorfűrész (láncfűrész)

79 cm3, 5 kW/6.8 LE, 50 cm, elektromos markolatfűtés
Egységár (darab):
Bruttó: 575.990 Ft
Nettó: 453.535 Ft
Cikkszám:
11472000003
Márka:
Stihl
Kosárba tesz

A termék az alábbi kategóriákban található:

Stihl benzines motorfűrészek erdőgazdálkodási célokra

Leírás

Nagy teljesítményű, elektronikus befecskendezésű profi fűrész markolatfűtéssel
  • A nagy teljesítményű, mindössze 6,3 kilogrammos STIHL MS 500i W benzinmotoros láncfűrész elektromos markolatfűtése kényelmes és biztonságos munkavégzést biztosít, még hideg időjárás esetén is. A markolatcsőben és a hátsó markolatban elhelyezett, karbantartás- és kopásmentes fűtőfóliák szükség szerint bármikor aktiválhatók.
  • Az MS 500i a világ első elektronikus befecskendezésű láncfűrésze. Az innovatív STIHL Injection technológia optimális motorteljesítményt és kiváló indítási viselkedést biztosít a tengerszint feletti magasságtól és a környezeti hőmérséklettől függetlenül. Az érzékelők mérik a légnyomást, a belső és külső hőmérsékletet, és továbbítják az információkat a vezérlőegységnek. A vezérlőegység ezután meghatározza az optimális üzemanyag mennyiséget és a gyújtás időzítését. Ennek eredményeképpen az üzemanyag adagolása a szelep nyitásával és zárásával biztosított. A STIHL Injection technológia kiváló gyorsulást, kiemelkedően nagy teljesítményt jelent a könnyű kialakítás mellett:
  • A fűrészlánc 0,25 másodperc alatt gyorsul 0 km/h-ról 100 km/h-ra.
  • Az MS 500i W a legjobb teljesítménysúllyal rendelkező fűrész a piacon: 1,26 kg/kW.
  • A láncfűrész a már jól ismert STIHL 2-MIX motorral rendelkezik, amely nagy teljesítményt nyújt alacsony fogyasztás mellett. A STIHL ElastoStart erőkímélő munkavégzést tesz lehetővé.
  • További termékjellemzők: HD2-szűrő, elvesztés ellen biztosított anyák a lánckerékfedélen, a mennyiségszabályozású olajpumpa, szerszám nélkül nyitható tankzár, oldalsó láncfeszítés.
  • Vezetőlemez hossz: 50 cm (A motorfűrész típusától függően a tényleges vágáshossz a megadott értéknél kisebb lehet.)
  • A forgalomba hozatal nem könnyűszerkezetes, hanem hagyományos vezetőlemezzel történik!
 
Technikai adatok:
Vezetőlemez hossz: 50 cm
Lökettérfogat: 79 cm3
Teljesítmény: 5 kW
Tömeg (1): 6,3 kg
Teljesítménysúly: 1,26 kg/kW
Össztömeg (2): 7,57 kg
Hangnyomásszint (3): 106 dB(A)
Zajteljesítményszint (3): 119 dB(A)
Rezgésgyorsulás bal oldal (4): 4,2 m/s2
Rezgésgyorsulás jobb oldal (4): 4 m/s2
Láncosztás: 3/8"
CO2: 706 g/kWh

1) Üzemanyag, vezetőlemez és fűrészlánc nélkül.
2) Üzemanyag nélkül, vezetőrúddal és fűrészlánccal.
3) K tényező a 2006/42/EK irányelv szerint = 2,5 dB(A)
4) K tényező a 2006/42/EK irányelv szerint = 2 m/s2
 
 
Felszerelés és funkciók:
  • Stihl antivibrációs rendszer: kényelmesebb munkavégzés. A motoros gépek fogantyúinál keletkező erős rezgések hosszú távon a kézben és a karban jelentkező keringési problémákhoz vezethetnek. Az antivibrációs rendszerrel ellátott motoros gépeknél a fogantyúknál fellépő, a robbanómotor és a mozgó alkatrészek által keltett rezgések jelentős mértékben csökkentettek.
  • Elvesztés ellen biztosított anya: elvesztés elleni védelem. A lánckerékfedélhez rögzített anyák lehetővé teszik a vágószerkezet egyszerű cseréjét, az anya elvesztésének veszélye nélkül.
  • Dekompressziós szelep: erőkímélő indítás. A dekompressziós szelep az indításnál a hengerben lévő sűrített keverék egy részét távozni engedi. Ezáltal a szükséges húzóerő a behúzó kötélen jelentősen csökken, megkímélve ezzel a kezelő személyt és a motoros eszköz indítórendszerét is.
  • Elektromos markolatfűtés: hideg időben történő használatra. A csőfogantyúban és a hátsó markolatban elhelyezett, karbantartást nem igénylő, kopásmentes fűtőfóliák szükség esetén egyszerűen bekapcsolhatók. A markolatfűtés hideg időben is szárazon és melegen tartja a kezeket, valamint jobb fogást biztosít.
  • Optimalizált lánckerék fedél: erőkímélő munkavégzés. Lapos és keskeny lánckerék fedél kiemelkedő forgácskivetéssel.
  • Optimalizált rönktámasz: precíz vágások. Speciális formájának köszönhetően a motorfűrész könnyebben használható döntésnél és darabolásnál.
  • Stihl 2-MIX motor: különösen hatékony. A 2-MIX technológiájú motor nagy teljesítményű és takarékos egyben. A kipufogógáz és a friss gázelegy elkülönítése minimálisra csökkenti az el nem égett anyagok mennyiségét a kipufogógázban. Ez növeli a teljesítményt és egyúttal csökkenti a fogyasztást. A STIHL 2-MIX motor megfelel az Euro 5-ös normának.
  • Stihl Ematic lánckenőrendszer: a lánckenőolaj felhasználásának csökkentése érdekében. A STIHL Ematic rendszer az Ematic vezetőlemezből, az Oilomatic fűrészláncból és egy szabályozható adagolású, illetve csökkentett anyagtovábbítású olajszivattyúból áll. A láncolaj célzottan és veszteség nélkül oda kerül, ahol szükség van rá. A lánckenőolaj felhasználása így akár 50%-kal is csökkenthető.
  • Stihl injection: nagy teljesítmény, kompakt kialakítás. A teljesen elektronikus motorvezérlés biztosítja a maximális motorteljesítményt és az optimális gyorsulást a felhasználási körülményektől függetlenül. A vezérlés azonnal kiszámolja a szükséges üzemanyag-mennyiséget és az ideális gyújtási időpontot. A befecskendezés a befecskendező szelepen keresztül közvetlenül a forgattyúsházba történik. A könnyű kialakítás és a modern motortechnológia kombinációja garantálják a kiváló teljesítménysúlyt és a kompakt felépítést.
  • Döntési irány jelző: megkönnyíti a döntési munkálatokat. A szellőzőházra festett irányjelzők nagy segítséget jelentenek a döntési munkálatoknál.
  • Szerszám nélkül nyitható tankzárak: gyors és könnyű kezelhetőség. A speciális zárral ellátott motoros gépek tankjai gyorsan, nagyobb erő kifejtése nélkül és szerszám nélkül nyithatóak és zárhatóak le újra.
  • HD2-szűrő: a gépek hosszabb élettartamáért. Ez a légszűrő távol tartja a finom port a motortól - a különösen hosszú élettartamért. A különleges alapanyagnak köszönhetően a szűrő mosás útján, pl. STIHL Variocleannel és meleg vízzel tisztítható.
A kép csak illusztráció!
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

Stihl akkus gépek
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 394.25 Ft
AEG termékek
Termékajánló
Garancia regisztráció
AEG Gépregisztráció
Ryobi Gépregisztráció
FLEX Gépregisztráció
HiKOKI Gépregisztráció
Mastroweld Gépregisztráció