További termékeink
Kereső
Kiemelt termékcsoportok
Termékajánló
Termék kategóriák

Cégünkről

 
Akár a kisgép szerviz, a kisgép karbantartás vagy az Önnek legmegfelelőbb kisgép kiválasztása érdekli, csapatunk csak is profi szakemberekből áll, így bármikor ránk bízhatja.

Szolgáltatásaink sikeressége abban rejlik, hogy nemcsak szakmailag, hanem emberileg is mindig 100%-ot nyújtunk ügyfeleink számára. Ügyfeleink száma az évek során jelentősen megnőtt, amit bármiféle nagyobb reklám nélkül értünk el, csupán ajánlások útján lett nálunk népszerű a kerti kisgép szerelés és karbantartás, valamint a Stihl gépek értékesítése a Balaton környékén.

Nemcsak magánszemélyeket szolgálunk ki már régóta, hanem a Balaton környéki régiókban található önkormányzatokat is ügyfeleinknek tudhatjuk. Munkánk mindig nyomon követhető, semmit nem végzünk el a gépeken úgy, hogy azt ne beszéltük volna meg az ügyféllel.

Amennyiben alkatrészre van szüksége kerti kisgépéhez, úgy mindig igyekszünk a legköltséghatékonyabb és leggyorsabb megoldást megtalálni, ami az évek során kialakult ismertségeinknek is köszönhető. Bármilyen meghibásodás is történ kerti kisgépével, sok évnyi tapasztalatunk után mindig találunk rá megoldást, ami Önnek költségek szempontjából is megfelelő, viszont minőségileg kifogástalan és még sokáig élvezheti kerti kisgépe használatát.

Erdészeti, kertészeti gépek értékesítésével is foglalkozunk és csak a megbízható minőségi márkákat áruljuk, amiket mi is szívből ajánlunk.

Termékeink között megtalálható többek között fűkasza, láncfűrész, fűnyíró traktor, fűnyíró, permetezőgép, aprítógép, kapálógép, szegélynyíró, sövénynyíró, robotfűnyíró, akkumulátoros láncfűrész, akkumulátoros szegélynyíró, legyen az Stihl vagy bármilyen nagy márka.

Ha szüksége van a megfelelő gép kiválasztásához szakszerű tanácsadásra, abban is szívesen állunk rendelkezésére, hogy hosszú távra tudjon tervezni a kiválasztott géppel. A Stihl gépek vásárlása után Stihl szaktanácsadást is igénybe tud venni nálunk, ahol részletesen tájékoztatjuk a helyes használatról és a karbantartás folyamatáról.

Mindig úgy állunk szolgáltatásaink elvégzéséhez, hogy az az ügyfélnek is a lehető legjobb megoldás legyen, mind a pénztárcáját, mind a hosszú életű, élvezetes rendszeres használatot illetően. Ha bármi kérdése van, keressen minket bizalommal!
 
 

Fotógaléria

 
Képgaléria, 1/3Képgaléria, 2/3Képgaléria, 3/3
 
 
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

Stihl akkus gépek
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 398 Ft
AEG termékek
Termékajánló
Garancia regisztráció
AEG Gépregisztráció
Milwaukee Gépregisztráció
Ryobi Gépregisztráció
FLEX Gépregisztráció
HiKOKI Gépregisztráció
Mastroweld Gépregisztráció